top of page
![Mathilde](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F346e82f8-c1f3-48fe-bd1a-32059bcc9775-1626458774412.jpg?alt=media)
Mathilde
Se profil i appen
Reesesbiter
Hvis du er litt for glad i Reeses cups kommer du dessverre til å spise alt for mange av disse.
#Enkel #Dessert #Snacks #Glutenfri #Kake #Jul
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
1 boks Peanøttsmør
2 dl Lys sirup
1 dl Sukker
10 dl Cornflakes
1 dl Kokosmasse
200 g Mørk sjokolade
2 teskje Vaniljesukker
Flaksalt etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Smelt peanøttsmør, sirup, sukker og vaniljesukker i en kjele.
1.
Bland cornflakes og kokosmasse i en bolle og hell peanøttblandingen over. Bland godt og fordel i små muffinsformer.
2.
Smelt sjokolade i en liten kjele og fordel med skje over kakene. Strø litt flaksalt på toppen og sett kaldt. Oppbevar i tett boks så lenge de varer ;-)
3.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F02adf043-0579-4cbd-bb10-33104d847ce8-1669642621081.jpg?alt=media)
bottom of page