top of page
KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Salmaburger på råstekte poteter og tomater.

SALMA® Burger er vår lakseburger som består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er et unikt produkt og burgeren passer perfekt til grillen eller steking i panne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin. (Info fra salma.no)

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Prisbevisst #Travel hverdag #Bærekraftig #Fisk #Fisk og sjømat #Vinter #Sommer #Høst #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

Ingredienser

2 stk Salma burgere

1 stk Poteter, stor

2 stk Tomater

30 g Purreløk

0.5 stk Paprika

4 stk Hjertesalat, blader

Salt,pepper,litt olje. etter smak

2 posjoner

Slik gjør du

Kutt poteter, purreløk og tomater i skiver.

Potetskiver tørres og stekes gylne på begge sider.
Lakseburger stekes ca. 3-4 min på hver side. Krydres som du ønsker. Legges på poteter etter steking for å hvile litt.
Paprika, tomater og purreløk stekes i pannen etter at burger er tatt ut.
Anrett poteter på salatblader. Paprika og tomater før lakseburger, og topp så med purreløken.

En herlig fiskerett laget på kort tid.

1.

bottom of page