top of page
![KokkenGeir.blogg.no](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6d2d7c60-c27b-4fef-9dc2-9388fbc40f2d-1670360611695.jpg?alt=media)
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Salmaburger på råstekte poteter og tomater.
SALMA® Burger er vår lakseburger som består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er et unikt produkt og burgeren passer perfekt til grillen eller steking i panne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin. (Info fra salma.no)
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Prisbevisst #Travel hverdag #Bærekraftig #Fisk #Fisk og sjømat #Vinter #Sommer #Høst #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
2 stk Salma burgere
1 stk Poteter, stor
2 stk Tomater
30 g Purreløk
0.5 stk Paprika
4 stk Hjertesalat, blader
Salt,pepper,litt olje. etter smak
2 posjoner
Slik gjør du
Kutt poteter, purreløk og tomater i skiver.
Potetskiver tørres og stekes gylne på begge sider.
Lakseburger stekes ca. 3-4 min på hver side. Krydres som du ønsker. Legges på poteter etter steking for å hvile litt.
Paprika, tomater og purreløk stekes i pannen etter at burger er tatt ut.
Anrett poteter på salatblader. Paprika og tomater før lakseburger, og topp så med purreløken.
En herlig fiskerett laget på kort tid.
1.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F32b3a5ff-a678-4f63-ae4d-7e5e3d12fa14-1671796566352.jpg?alt=media)
bottom of page