top of page
Konatilgrillkongen
Se profil i appen
Scampi og pasta
Enkel, digg og passer perfekt nå om sommeren 😊
#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Pasta #Fisk og sjømat #Sommer
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
20 min
Passiv
50 min
Total
Ingredienser
800 g Scampi
2 stk Chilli
3 fedd Hvitløk
5 spiseskje Olivenolje
0.5 stk Rødløk
250 g Sukkererter
300 g Cherrytomat
500 g Tagliatelle
3 dl Kremfløte
1 pakke Creme fraiche
2 pakke Hvitløksbrød
1 stk Parmasanost
4 posjoner
Slik gjør du
Hakk chilllien og hvitløken. Legg alt i en bolle
1.
Rens scampiene og legg det opp i bollen. Blandt alt sammen og tilsett olivenolje. La det hvile mens du fortsetter med resten…
2.
Kutt cherry tomat i 4 båter,sukkererter og rødløk i små terninger legg alt dette i en annen bolle.
3.
Tilbered pastaen! Som anvist i pakken! Når denne er klar sil ut vannet og legg pastaen i den bollen hvor retten skal serveres i! Blandt pastaen med smør så den ikke klister seg;)
4.
Stek hvitløksbrød som anvist i pakken. Dette tar ca.10-15 min så fortsett med resten
5.
Når pastaen er klar, steker du scampi blandingen i en stor stekepanne. Hvis ikke du har en stor stekepanne, stek det i to omganger.
6.
Stekes i ca. 1 min hver side! Skal se ca. sånn ut!
7.
Så legger du grønnsaksblandingen oppi! Og bland alt sammen.
8.
Tilsett creme fraiche og fløte, nå skal det koke i 5 min.
9.
Rasp parmasanosten;)
10.
Ha alt opp i bollen sammen med pastaen og pynt gjerne med litt basilikum ;)
11.
Klar for servering😃
12.
bottom of page