top of page
PetterW
Se profil i appen
Sopprisotto med asparges
Nesten som julegrøt, bare med sopp, parmesan og buljong
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
Ingredienser
Ris etter smak
Sopp etter smak
1 bunt Asparges
Parmesan etter smak
5 spiseskje Smør
2 posjoner
Slik gjør du
1. Åpne valgfri nettleser og søk «risotto recipe»
1.
2. Riv deg i håret øve at måleenheter står i cups og ounces
2.
3. Ta det på øyemål (så lenge kraft-te-ris-ratio e i balanse går det fint te slutt)
3.
4. Følg den oppskriften du fant i steg 1, men steik alle grønnsaker og lignende før du har risen i pannå
4.
5. Rør kontinuerlig mens du har i kraft/buljong
5.
6. Ha oppi resten av smør og kor enn mye parmesan du trenge for å ver lykkelig
6.
7. Innse at du har lagt for mye, men det går fint
7.
bottom of page