top of page
![Englutenfrihverdag](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fd2b400fd-fa44-4192-a3b6-f9dbd7a7384b-1631188992329.jpg?alt=media)
Englutenfrihverdag
Se profil i appen
Spagetti med scampi i tomatsaus!
Et godt alternativ til kjøtt i pastaretter er scampi. Smaker nydelig i en spicy tomatsaus✨
Passer like godt til glutenfri, som til glutenholdig, spagetti!
#Enkel #Hovedrett #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
300 g Spagetti
2 pakke Hermetiske tomater
1 stykk Løk
3 fedd Hvitløk
0.5 stykk Chilli
250 g Scampi
1 bunt Basilikum
0 0 Salt
0 0 Pepper
3 posjoner
Slik gjør du
Kok opp spagetti i lettsaltet vann etter anvisning på pakken
1.
Hakk løk, hvitløk og chilli, og fres det i en dyp panne til løken er blank.
2.
Tilsett hakkede tomater og basilikum, og la det koke til pastaen er ferdig kokt, ca 10 minutter.
3.
Varm opp scampi i tomatsausen et par minutter, før du tilsetter spagettien og vender det inn i sausen.
4.
NYYYT🤩
5.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Ff80526c9-dba6-4b08-a6aa-e15fbe6a2b75-1631470938913.jpg?alt=media)
bottom of page