top of page
![DenGladeTarmen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fa3405885-1ab1-4cf2-b902-9ba4ecd3a5f2-1633280950235.jpg?alt=media)
DenGladeTarmen
Se profil i appen
Squashpasta bolognese
En lettere «pastarett» uten pasta! Glutenfri og god🙌🏼
#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
15 min
Passiv
25 min
Total
Ingredienser
1 stykk Squash
1 pakke Kjøttdeig
1 stykk Løk
1 fedd Hvitløk
1 klype Salt
1 klype Pepper
1 boks Hakkede tomater
1 boks Tomatpuré
2 stykk Store champignon (valgfri)
1.5 dl Matfløte (jeg har brukt alpro sin)
2 posjoner
Slik gjør du
Strimle squash med en spirualizer eller skjær i tynne strimler med en kniv
1.
Stek løk, sopp og hvitløk i litt olje i et par minutter
2.
Ta løk og sopp ut av pannen før du steker kjøttdeigen. Når den er så godt som gjennomstekt har du løk og sopp tilbake i pannen. Tilsett så tomatpuré, hakket tomat og matfløten. Rør rundt og smak til med salt og pepper. La putre på svak varme.
3.
Stek squashstrimlene i en stekepanne med lktt olivenolje i 2-3 minutter
4.
Anrett på tallerken og topp evt med revet parmesan
5.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F145ca6ae-8be1-4309-be04-d437d56129cd-1633281143971.jpg?alt=media)
bottom of page