top of page
DenGladeTarmen

DenGladeTarmen

Se profil i appen

Squashpasta bolognese

En lettere «pastarett» uten pasta! Glutenfri og god🙌🏼

#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

15 min

Passiv

25 min

Total

Ingredienser

1 stykk Squash

1 pakke Kjøttdeig

1 stykk Løk

1 fedd Hvitløk

1 klype Salt

1 klype Pepper

1 boks Hakkede tomater

1 boks Tomatpuré

2 stykk Store champignon (valgfri)

1.5 dl Matfløte (jeg har brukt alpro sin)

2 posjoner

Slik gjør du

Strimle squash med en spirualizer eller skjær i tynne strimler med en kniv

1.

Stek løk, sopp og hvitløk i litt olje i et par minutter

2.

Ta løk og sopp ut av pannen før du steker kjøttdeigen. Når den er så godt som gjennomstekt har du løk og sopp tilbake i pannen. Tilsett så tomatpuré, hakket tomat og matfløten. Rør rundt og smak til med salt og pepper. La putre på svak varme.

3.

Stek squashstrimlene i en stekepanne med lktt olivenolje i 2-3 minutter

4.

Anrett på tallerken og topp evt med revet parmesan

5.

bottom of page