top of page
![KokkenGeir.blogg.no](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6d2d7c60-c27b-4fef-9dc2-9388fbc40f2d-1670360611695.jpg?alt=media)
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Stekt breiflabb på fyldig saus.
Breiflabb er havets indrefilet. Til tider får jeg kjøpt denne herligheten til kr 199,- pr kg. Det er billig, sammenlignet med karbonadedeig til kr 149,- kg.
Dette er en lavkarborett, men sammen med poteter endres til at alle som ønsker retten vil nyte den.
kokkengeir.blogg.no
krydra.no mitt valg av krydderleverandør.
#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
360 g Breiflabb filet
6 stk Asparges, grønn
85 g Sjampinjong
40 g Rødløk
30 g Paprika, søt
150 g Blomkål
1.5 dl Matfløte
1 spiseskje Smør
3 spiseskje Olivenolje
Salt og pepper etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Start med å helle lykkebobler i glasset. Gjerne noe. du kan dele med. Skap glede.
1) Kutt løk og paprika i terninger. Soppen kuttes i skiver. Fres ingredienser i litt olje. Krydre med salt og pepper, og tilsett matfløte og litt vann til sausen. La det småputre nie.
1.
2) Kutt opp blomkål i små buketter. Kutt bort 3 cm av stilken på aspargesen. Begynn å dampe asparges i lettsaltet vann. Etter ca 7-8 min legges blomkål i og dampes ned ca 3 min.
3) Fisken kuttes i passe skiver, gjerne skråskjærte. Stekes så i smør og litt olje. Brunes på begge sider. Krydres med salt og pepper.
La fisken hvile noe før anretning.
2.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fef3f6856-13c2-41a0-bb6d-65060358fb64-1654968549189.jpg?alt=media)
bottom of page