top of page
KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Stekt breiflabb på fyldig saus.

Breiflabb er havets indrefilet. Til tider får jeg kjøpt denne herligheten til kr 199,- pr kg. Det er billig, sammenlignet med karbonadedeig til kr 149,- kg.
Dette er en lavkarborett, men sammen med poteter endres til at alle som ønsker retten vil nyte den.

kokkengeir.blogg.no
krydra.no mitt valg av krydderleverandør.

#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

360 g Breiflabb filet

6 stk Asparges, grønn

85 g Sjampinjong

40 g Rødløk

30 g Paprika, søt

150 g Blomkål

1.5 dl Matfløte

1 spiseskje Smør

3 spiseskje Olivenolje

Salt og pepper etter smak

4 posjoner

Slik gjør du

Start med å helle lykkebobler i glasset. Gjerne noe. du kan dele med. Skap glede.

1) Kutt løk og paprika i terninger. Soppen kuttes i skiver. Fres ingredienser i litt olje. Krydre med salt og pepper, og tilsett matfløte og litt vann til sausen. La det småputre nie.

1.

2) Kutt opp blomkål i små buketter. Kutt bort 3 cm av stilken på aspargesen. Begynn å dampe asparges i lettsaltet vann. Etter ca 7-8 min legges blomkål i og dampes ned ca 3 min.
3) Fisken kuttes i passe skiver, gjerne skråskjærte. Stekes så i smør og litt olje. Brunes på begge sider. Krydres med salt og pepper.

La fisken hvile noe før anretning.

2.

bottom of page