top of page
Theasfristelser

Theasfristelser

Se profil i appen

Suksessterte

Min favorittkake ☀️ Jeg bruker springform str 26! Passer til alle anledninger, pynten som avgjør 😊

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

10 min

Passiv

1 t 10 min

Total

Ingredienser

5 stykk Eggehvite

200 g Malte mandler

200 g Melis

1 teskje Bakepulver

5 stykk Eggeplomme

125 g Sukker

1 dl Kremfløte

150 g Smør

1 teskje Vaniljesukker

12 posjoner

Slik gjør du

Forvarm ovnen på 170g

1.

Pisk eggehvite stivt

2.

Ha mandlene,melisen og bakepulveret sammen med eggehviten og rør sammen

3.

Ha røren i springform(26cm) og sett i ovnen i ca 25min eller til kaken har fått en gylden farge. Avkjøl kaken i forma

4.

Ha eggeplommer, sukker og krem i en kasserolle og kok til den tykner. Rør hele tiden så kremen ikke brenner seg

5.

Når kremen har fått en ønsket konsistens, ta så av platen og tilsett smør og vailjesukker. Det er viktig å røre så kremen ikke skiller seg

6.

Jeg har brukt en kakesprøyte for å pynte kaken. Her er det bare fantasien som setter grenser

7.

bottom of page