top of page
KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Syltede småagurker.

Agurker her er kjøpt på Hesnes Gartneri & Kjøkken like utenfor Grimstad. Hesnes er et sted med topp utvalg av blomster, urter og grønnsaker i sesong. De har kjøkken med kortreist mat. Sier seg selv at de bruker sine egne grønnsaker og urter i sin matlaging.

Alt av krydder fra krydra.no
Bruk kode kokkengeir10 ved bestilling på nett, og få 10 % på din bestilling.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Snacks #Vegetar #Vegan #Lavfett #Lavkalori #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Marinade

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

Ingredienser

8-10 stk Snack agurk

1 dl Eddeik

2 dl Sukkererstatning,

3 dl Vann

1 teskje Peppermiks

2 stk Laurbærblad

1 posjoner

Slik gjør du



Antall agurker tilpasset sylteglass.
Lake til sylting. 1 del eddik-2 deler sukker-3 deler vann.
Her brukt laurbærblad og peppermiks i tillegg.
Ha alt i en gryte, og kok opp.
Glass må desinfiseres ved koking.
Vask agurker. Legg dem i glass, og hell på laken. Ha på lokk – må være tette.
La glass stå og kjøle ned før du de settes i kjøleskap.
Denne laken kan gjøres sterkere med eddik om ønsket. Ellers brukes denne oppskriften til annen sylting, som f.eks rødløk,
som passer godt til det meste av grillmat, burgere, pølser mm.

Obs: Ikke sett varme glass rett i kaldt vann, om det fristes til å kjøle raskere ned. De vil da sprekke.

1.

bottom of page