top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Syltet rødløk.
Syltet rødløk har vært «poppis» en stund nå. Det perfekte garnityr til topping på burgere, med pålegg som roastbiff, i wraps med diverse kjøtt og fugl mm.
Enkelt å lage, smaker godt og holder seg lenge kjølig.
#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Lavfett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
1 dl Eddik
2 dl Sukker
3 dl Vann
1 teskje Salt
3 stykk Rødløk
4 posjoner
Slik gjør du
1) Kok opp eddik og vann.
2) Tilsett sukker og salt, og rør til sukker er oppløst.
3) Løken kuttes i skiver og legges i den varme laken.
4) Ha løk og lake over i tette sylteglass og avkjøl på disk til du kan sette glass i kjøleskapet.
Ovs: Dersom glass er for kalde, kan de sprekke om du har på løk og lake. La derfor dette kjøle noe ned før du fyller glass.
1.
bottom of page