top of page
KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Syltet rødløk.

Syltet rødløk har vært «poppis» en stund nå. Det perfekte garnityr til topping på burgere, med pålegg som roastbiff, i wraps med diverse kjøtt og fugl mm.
Enkelt å lage, smaker godt og holder seg lenge kjølig.

#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Lavfett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

1 dl Eddik

2 dl Sukker

3 dl Vann

1 teskje Salt

3 stykk Rødløk

4 posjoner

Slik gjør du

1) Kok opp eddik og vann.
2) Tilsett sukker og salt, og rør til sukker er oppløst.
3) Løken kuttes i skiver og legges i den varme laken.
4) Ha løk og lake over i tette sylteglass og avkjøl på disk til du kan sette glass i kjøleskapet.

Ovs: Dersom glass er for kalde, kan de sprekke om du har på løk og lake. La derfor dette kjøle noe ned før du fyller glass.

1.

bottom of page