top of page
Annikenpreusolsen

Annikenpreusolsen

Se profil i appen

THAI LARB MED SVINEKJ√ėTT ūü•¨

En real fest for smaksl√łkene!

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavfett #Thai #Fisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

10 min

Passiv

25 min

Total

Ingredienser

0 0 Hjertesalat

0 0 Sesamfr√ł til topping

800 gram Kj√łttdeig av svin

2 spiseskje Ris

2 stykk Sjal√łttl√łk

4 stykk V√•rl√łk (sm√•)

1 kopper Fersk mynte (finhakket)

1 kopper Fersk koriander (finhakket)

1 klype Pepper

3 spiseskje Fiskesaus

3 stykk Lime (saften)

1 spiseskje Brunt sukker, toppet

1 teskje Salt (ikke toppet)

1 stykk R√łd chili (liten)

4 posjoner

Slik gjør du

Stek risen i en t√łrr stekepanne, p√• middels varme til den er gyllen. Legg til side for avkj√łling. N√•r den er avkj√łlt kj√łres den i en foodprocessor.

1.

Stek kj√łttdeigen. Den skal ikke steke p√• h√ły varme - den skal nemlig ikke brunes. La den steke p√• lav-middels varme til all v√¶ske er fordampet. Ha p√• pepper og bland sammen.

2.

Kutt klart alle gr√łnnsakene og legg klart blader fra hjertesalaten.

3.

Bland sammen alle ingrediensene til sausen i en bolle.

4.

N√•r kj√łttdeigen er klar blander du inn risen, gr√łnnsakene og sausen. Voila! N√• kan du ha det i hjertesalatbladene og servere ūü§§

5.

bottom of page