top of page
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Tinga taco med avocadokrem
Bytt ut fredagstacoen med denne tinga tacoen da vel. Den er helt nydelig!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Mexicansk #Glutenfri #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
600 gram Kylling lårfilet
1 stykk Gul løk
4 teskje Chipotle chili, finhakket
0.5 teskje Oregano
1 klype Salt
1 dl Rød enchiladasaus
0.5 dl Vann
8 stykk Maistortilla
1 dl Mozarella, revet
1 dl Cheddar, revet
0 0 Olivenolje
1 stykk Avokado
0.5 dl Koriander eller basilikum, fersk
2 teskje Honning
1 fedd Hvitløk
1 stykk Lime
1 klype Salt
0 0 Rømme
4 posjoner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
1.
Kutt kyllingen i terninger, finhakk løken. I en stekepanne steker du kyllingen og løken til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett chipotle chili, enchilada saus, vann, oregano og salt. Småkok i 10 minutter, til sausen tykner.
2.
Legg tortillaene på et stekebrett og pensle dem med olivenolje på begge sider. Fordel kyllingfilet og revet ost utover tortillaene. Brett dem til halvmåner. Stek i 10 - 12 minutter.
3.
Mens tacoene er i ovnen lager du avokadokremen. Tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og rør til en glatt krem.
4.
Server tacoene med avokadokrem, rømme og salsa.
5.
bottom of page