top of page
MerMat
Se profil i appen
Toast med erter og fetaost
Du trodde kanskje at dette var en avokadotoast, men nei. Denne toasten er toppet med moste erter, fetaost, gressløk og sitronskall!
#Enkel #Frokost #Lunsj #Prisbevisst #Gourmet #Vektreduksjon #Vegetar #Pescatarian #Plantebasert #Bærekraftig #Lavkalori #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Italiensk #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Ingredienser
4 skive Brød
400 g Erter
1 stk Sitronskall
200 g Fetaost
1 bunt Gressløk
1 klype Salt
1 klype Chilliflak
2 stk Reddik
4 posjoner
Slik gjør du
Trykk på «start oppskrift» for å se bilder! Samle alle ingrediensene. Du trenger også en stavmikser og et raspe til sitronskallet
1.
Kok ertene etter anvisning på pakken. Når ertene er ferdig, skyll under kaldt vann
2.
Finhakk gressløk (pynt), riv sitronskall fra en hel sitron og kutt reddiken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin for å få tynne sniver. Spar litt sitronskall til pynt
3.
Hell de ferdig kokte ertene i en bolle sammen med 150g fetaost (spar resten til pynt), en bunt med gressløk, sitronskall, salt og chilliflak.
Bruk stavmixer til å mixe alt sammen til en jevn konsistens.
4.
Putt brødskivene i en brødrister eller stek de i litt smør/olje i panna.
5.
Legg brødskiven på en tallerken, smør på ertemassen og pynt med tynne reddikskiver, sitronskall, gressløk og chilliflak.
6.
Legg brødskiven på en tallerken, smør på ertemassen og pynt med fetaost, sitronskall, gressløk og chilliflak.
7.
bottom of page