top of page
Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ungarsk Gulasjsuppe

Serveres med Ungarsk landbrød.

#Enkel #Hovedrett #Suppe #Kjøtt #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

1 t

Passiv

2 t

Total

Ingredienser

2 stk Løk

2 fedd Hvitløk

3 spiseskje Paprikapulver

3 spiseskje Timian

800 g Kjøttdeig

12 stk Potet

1 spiseskje Smør

3 spiseskje Tomatpuré

4-5 stk Buljongterning

400-500 g Hermetiske tomater

2.5 liter Vann

8 posjoner

Slik gjør du

Kutt løk og fres i smør til den er blank. Tilsett hvitløk og paprikapulver og surr litt.

1.

Kutt potetene i terninger og ha i gryten. Tilsett salt, pepper, tomatpuré og hermetiske tomater.

2.

Tilsett vannet og buljongterningene/kraften.

3.

Stek kjøttdeig med salt og pepper og ga dette i suppen etter at den har kokt i ca 1/2 time. Tilsett timian.

4.

La suppen putre en god stund, gjerne 2 timer.

5.

bottom of page