top of page
Mathilde
Se profil i appen
Ungarsk Gulasjsuppe
Serveres med Ungarsk landbrød.
#Enkel #Hovedrett #Suppe #Kjøtt #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
1 t
Passiv
2 t
Total
Ingredienser
2 stk Løk
2 fedd Hvitløk
3 spiseskje Paprikapulver
3 spiseskje Timian
800 g Kjøttdeig
12 stk Potet
1 spiseskje Smør
3 spiseskje Tomatpuré
4-5 stk Buljongterning
400-500 g Hermetiske tomater
2.5 liter Vann
8 posjoner
Slik gjør du
Kutt løk og fres i smør til den er blank. Tilsett hvitløk og paprikapulver og surr litt.
1.
Kutt potetene i terninger og ha i gryten. Tilsett salt, pepper, tomatpuré og hermetiske tomater.
2.
Tilsett vannet og buljongterningene/kraften.
3.
Stek kjøttdeig med salt og pepper og ga dette i suppen etter at den har kokt i ca 1/2 time. Tilsett timian.
4.
La suppen putre en god stund, gjerne 2 timer.
5.
bottom of page