top of page
Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ungarsk landbrød

🍞🍞🍞

#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Glutenfri #Korn #Siderett #Brød

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

3 t

Passiv

3 t 25 min

Total

Ingredienser

1250 g Hvetemel

7.5 dl Vann

50 g Gjær

1 spiseskje Salt

4 posjoner

Slik gjør du

Smuldre gjæren i bollen og hell over fingervarmt vann.

1.

Tilsett salt og hvetemel og elt til en jevn deig. Dekk med et klede og hev i 1,5-2 timer.

2.

Sett stekeovnen på 230 grader. Elt deigen til et stort brød og etterhev i 45 minutt.

3.

Skjær snitt i brødet og stek i 10 min før du skrur ovnen ned til 200 grader. Sten i en time. Stek det så i 15 minutter på ettervarme.

4.

bottom of page