top of page
Mathilde
Se profil i appen
Ungarsk landbrød
🍞🍞🍞
#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Glutenfri #Korn #Siderett #Brød
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
3 t
Passiv
3 t 25 min
Total
Ingredienser
1250 g Hvetemel
7.5 dl Vann
50 g Gjær
1 spiseskje Salt
4 posjoner
Slik gjør du
Smuldre gjæren i bollen og hell over fingervarmt vann.
1.
Tilsett salt og hvetemel og elt til en jevn deig. Dekk med et klede og hev i 1,5-2 timer.
2.
Sett stekeovnen på 230 grader. Elt deigen til et stort brød og etterhev i 45 minutt.
3.
Skjær snitt i brødet og stek i 10 min før du skrur ovnen ned til 200 grader. Sten i en time. Stek det så i 15 minutter på ettervarme.
4.
bottom of page