top of page
DuhGuh

DuhGuh

Se profil i appen

Vegansk chilligryte

Denne chilligryten er ein personeleg favoritt, spesielt i dei kaldare månadene.

Den er litt sterk så det anbefales å tilpasse styrken etter eigen preferanse.

Retten egner seg gått til å fryses, men anbefaler å fryse i passelege porsjoner.

Eg abefaler og servere den med ris, maisbrød eller tortillachips

#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Vegetar #Vegan #Pescatarian #Plantebasert #Bærekraftig #Lavkalori #Gryterett

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 20 min

Total

Ingredienser

1 stk Gul Løk

3 fedd Kvitløk

2 spiseskje Olje

1 stk Rød Chilli

50 g Soltørka tomater

800 g Bønner

800 g Hakkede tomater

2 stk Paprika

1 spiseskje Soyasaus

2 spiseskje Tomatpure

1 spiseskje Balsamico

30 g Mørk sjokolade

4 posjoner

Slik gjør du

Hakk opp løken og ha den i ei stor kjele på medium varme. Steik til løken er mjuk.

1.

Ha i finhakke chilli, kvitløk og krydra, å steik i ca. 1 minutt

2.

Ha så i oppkuttede tørka tomater

3.

Skyll bønnene og ta dei opp i kjelen i lag med hakkede tomater, tomatpure, balsamico og soyasaus

4.

Kok opp å la smøkoke i 40 minutter

5.

Ha i oppkutta paprika og småkok i 20 minutter til

6.

Ha i mørk sjokolade rett før servering
(Du kan også bruke kakaopulver)

7.

bottom of page