top of page
Kakestykket

Kakestykket

Se profil i appen

Ananascurd

De fleste har hørt om lemon curd, en syrlig sitronkrem som ofte brukes i pai og terter.
Dette er den friske broren. Den største forskjellen på ananascurd og sitroncurd er syrligheten. Ananasen er frisk og god, uten å tvinge deg til å smile fordi det er for syrlig (ikke at jeg er imot å smile mens jeg spiser en deilig terte med sitroncurd, men det kan vi snakke mer om en annen gang).

Ananascurd er perfekt som fyll i mørke sjokoladekaker, i en tropisk rullekake eller som bomben i midten av en frisk cupcake

Selv fyller jeg gjerne en skål med ananascurd og topper den med mokkakrem og revet sjokolade. En perfekt dessert.

tags

Middels

Vanskelighetsgrad

0

Aktiv

0

Passiv

0

Total

Ingredienser

Ingredient

Description of the recipe

Description of the recipe

Description of the recipe

Antall porsjoner

Slik gjør du

Step

1.

Description of the recipe

2.

Description of the recipe

3.

Description of the recipe

4.

bottom of page