top of page

KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Bollefrikase’ av ferskt hvalkjøtt.
Hvalkjøtt har i den senere tid utviklet seg til å bli en delikatesse. Ferskt hvalkjøtt selger stort om sommeren. Hvalkjøtt er sjømat, og har mye av de samme helsemessige fordeler som fisk. Kjøttet er magert, kun 5 gr. fett – 70 gr. proteiner pr/100 gr. Også høyt på jern, kalsium og magnesium.
Hvalbiff har mange satt sin elsk på. En god hvalbiff er ikke å forakte, med der finnes mye annet å lage på dette gode kjøttet. Kjøttet har en dyp rød farge, nesten over i sort. Hvalkjøtt må tilberedes med kjærlighet.
Min oppskrift, som jeg ble utfordret til å lage, er slik jeg kan tenke meg den har vært laget tiilbake i tid.
Håper den faller i smak.
tags
Middels
Vanskelighetsgrad
0
Aktiv
0
Passiv
0
Total
Ingredienser
Ingredient
Description of the recipe
Description of the recipe
Description of the recipe
Antall porsjoner
Slik gjør du
Step
1.
Description of the recipe
2.
Description of the recipe
3.
Description of the recipe
4.

bottom of page