top of page

Aichas Mat
Se profil i appen
Den beste bønnesalaten
Hvem er ikke glad i en god salat med bønner. Den er velsmakende, proteinrikt og enkelt å sette sammen, og så kan man kombinere den med nesten hva som helst.
Jeg har brukt brune bønner, kikerter, edamame og grønne bønner i en søt og sur vinaigrette med honning, eddik, og saft og zest ( bare det gule av sitronskall) fra sitron. Jeg bruker persille i denne salaten, men vårløk og dill er også fine alternativer. Du kan oppbevare salaten i kjøleskapet i 2-3 dager.
Det er også kjempegodt å blande bønnesalaten med en grønn salat variant som hjertesalat, lollo , batavia osv…
tags
Middels
Vanskelighetsgrad
0
Aktiv
0
Passiv
0
Total
Ingredienser
Ingredient
Description of the recipe
Description of the recipe
Description of the recipe
Antall porsjoner
Slik gjør du
Step
1.
Description of the recipe
2.
Description of the recipe
3.
Description of the recipe
4.

bottom of page