top of page
MidttunMat
Se profil i appen
Fransk marengs
Fransk marengs. Hvordan…?
Vi har 3 forskjellige typer marengs, som er mest brukt:
Fransk, sveitsisk og italiensk.
Den franske marengsen bør stekes, og ikke spises rå.
Den blir da tørr og sprø.
Kan brukes som grunnoppskrift på f.eks Pavlova, «Verdens Beste» og pikekyss.
Når jeg lager fransk marengs, har jeg en tommelfingerregel, på at det bør være minst 50 g sukker pr. eggehvite. Da blir den ikke så søt.
Men det er ikke noe i veien for å bruke mer sukker, hvis man foretrekker søtere marengs.
L Y K K E T I L !
tags
Middels
Vanskelighetsgrad
0
Aktiv
0
Passiv
0
Total
Ingredienser
Ingredient
Description of the recipe
Description of the recipe
Description of the recipe
Antall porsjoner
Slik gjør du
Step
1.
Description of the recipe
2.
Description of the recipe
3.
Description of the recipe
4.
bottom of page