top of page
MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Fransk marengs

Fransk marengs. Hvordan…?

Vi har 3 forskjellige typer marengs, som er mest brukt:
Fransk, sveitsisk og italiensk.

Den franske marengsen bør stekes, og ikke spises rå.
Den blir da tørr og sprø.
Kan brukes som grunnoppskrift på f.eks Pavlova, «Verdens Beste» og pikekyss.

Når jeg lager fransk marengs, har jeg en tommelfingerregel, på at det bør være minst 50 g sukker pr. eggehvite. Da blir den ikke så søt.
Men det er ikke noe i veien for å bruke mer sukker, hvis man foretrekker søtere marengs.

L Y K K E T I L !

tags

Middels

Vanskelighetsgrad

0

Aktiv

0

Passiv

0

Total

Ingredienser

Ingredient

Description of the recipe

Description of the recipe

Description of the recipe

Antall porsjoner

Slik gjør du

Step

1.

Description of the recipe

2.

Description of the recipe

3.

Description of the recipe

4.

bottom of page