top of page
Aichas Mat

Aichas Mat

Se profil i appen

Lammetagine med svisker og oliven

Lammekjøtt eller oksekjøtt med svisker er en klassisk marokkansk rett som kombinerer svisker, honning, kjøtt og duftende krydder av ingefær, safran, kanel og pepper. Det er en litt søt og smakfull rett som er populær å servere under høytider eller andre spesielle anledninger. Men den serveres også i uformelle familiemiddager, fordi den er enkel å lage. Det er mest vanlig å toppe kjøttet toppet med stekte mandler i tillegg til sesamfrø, men jeg har valgt å bruke oliven i denne oppskriften for å balansere de søte ingrediensen.

tags

Middels

Vanskelighetsgrad

0

Aktiv

0

Passiv

0

Total

Ingredienser

Ingredient

Description of the recipe

Description of the recipe

Description of the recipe

Antall porsjoner

Slik gjør du

Step

1.

Description of the recipe

2.

Description of the recipe

3.

Description of the recipe

4.

bottom of page