top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Sashimi til hverdagsmat.
Sashimi er en japansk matrett som vanligvis består av biter av rå fisk eller andre sjødyr og som serveres med tilbehør som for eksempel hvit reddik, wasabi, syltet ingefær og soyasaus. Også tynne rå strimler av oksekjøtt kan inngå i sashimi. Visse råvarer tillages før serveringen, som for eksempel blekksprut. (Wikipedia).
Her anrettet med marinert kokt scampi, vårløk, soyasaus med finkuttet hvitløk, paprika og ingefær. Også brukt finsnittet hjertesalat. Dette er også en lavkarborett.
tags
Middels
Vanskelighetsgrad
0
Aktiv
0
Passiv
0
Total
Ingredienser
Ingredient
Description of the recipe
Description of the recipe
Description of the recipe
Antall porsjoner
Slik gjør du
Step
1.
Description of the recipe
2.
Description of the recipe
3.
Description of the recipe
4.
bottom of page