top of page

Kaker til farsdag 2022

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Farsdag faller alltid på andre søndag i november, og i år er farsdag derfor kommende søndag, 13.11.2022. Hva kan man gjøre for å glede far i huset på denne dagen? Vårt tips til å feire farsdag er å overraske far med en god hjemmelaget rett eller kake. Man trenger ikke alltid å slå på stortromma med en dyr gave, ofte kan små, men omtenksomme handlinger glede like mye. Har du en far som er ekstra glad i kaker og søt bakst? Vi har samlet noen tips til hva du kan lage.Sjokolade-espresso kake

Har du en far som elsker kaffe? Da vil han nok like denne sjokolade-espresso kaken fra flinke Lykkeoppskrifter. Selv om den ser utrolig flott ut, tar kaken kun 1,5 time å lage og oppskriften er relativt enkel å gjennomføre.
Vegansk sjokoladekake med bær

Dersom din far eller noen andre i familien foretrekker et vegansk alternativ, anbefaler vi denne flotte, veganske sjokoladekaken med bær. Også denne kaken er enkel å lage og ser utrolig fristende ut. Oppskriften er fra Deliciousbyjoma som er ekspert på veganske kaker.
Ballerinakjeks iskake

Har du litt ekstra god tid, kan du prøve deg på denne fristende ballerinakjeks iskaken fra Matsammen. Ballerinakjeks og iskake må være den perfekte kombinasjon, så denne kaken vil nok imponere de fleste fedre der ute.
Muffins med sitronfyll

Hva med å lage noen søte og friske muffins? Disse muffinsene med sitronfyll fra Mathilde_hvashøj gir vann i munnen bare ved tanken på de. I tillegg tar de ikke mer enn en time å lage. Dette er en perfekt oppskrift til farsdag dersom du ikke har så god tid.

Boller med karamelltopping

Kanskje din far ikke er så glad i kaker, men foretrekker gjærbakst? I såfall foreslår vi disse bollene med karamelltopping fra MidttunMat. Høres ikke myke, deilige boller med sprø karamelltopping digg ut?

Mer inspirasjon til farsdag

Var det ingen av oppskriftene over som falt i smak? Husk at du i Kulina appen kan få enda mer inspirasjon til oppskrifter både til farsdag og andre anledninger. Du kan også bruke filter og søkefunksjoner til å finne akkurat det du er på utkikk etter.Comments


bottom of page