top of page

Oppskrifter til Halloween

Halloween er skummelt nære, og snart står det utkledde spøkelser og hekser på døren vår. Dagen trenger ikke bestå av ferdigkjøpt godteri som fordeles til skumle krapyler for å unngå at det blir gjort knep på huset. Ofte kan det være vanskelig å vite hva man kan lage til halloween, men med disse gode oppskriftene kan man kose seg inne i mørket med god bakst, og kanskje også gi noe til ungene som kommer på døren. En vinn-vinn situasjon!


Bakst til Halloween

Enten du venter på at små barn skal banke på døren eller du bare vil lage noe ekstra digg å kose deg med til kvelden, bør du ta en titt her. Under finner du noen fantastiske og søte oppskrifter på bakst som passer perfekt til halloween.


Gresskarboller med kanel og sukker

Disse gresskarbollene fra @Mathilde_Hvashøj ser ikke bare helt fantastiske ut, de smaker også himmelsk. Det er også supert at de faktisk inneholder gresskar for anledningen. Vi anbefaler å lage dobbel porsjon, slik at ungene også får smake!Surdeigsbrød med gresskar

Har du en surdeigsstarter stående? Hvorfor ikke bruke anledningen til å lage dette fantastiske surdeigsbrødet med gresskar fra @May_Tonjes_Surdeig?


Her er forresten også en oppskrift på surdeigsstarter, dersom du skulle trenge det.Kakemonster

For de minste er halloween kanskje litt vell skummelt. Disse kakemonstrene av @Mathilde_Hvashøj smaker like søtt som de ser ut, og er geniale å ha stående ved døren til når det plutselig banker på. Dette er med andre ord den perfekte halloween desserten.Søt gresskarvaffel

Kanskje har du noen rester fra utskjæring av gresskar? Da er dette en superenkel måte å få brukt opp restene. Søt gresskarvaffel av @matogglede er den perfekte kombinasjonen av to tradisjoner. Amerikansk halloween og norsk mattradisjon. For noen av oss er det kanskje fint at noe av maten er gjenkjennelig, og ikke dekket i spindelvev og gørr.Ikke så fysen på å bake? Her er noen middagsoppskrifter med gresskar

Kanskje du ikke er så glad i å bake, eller rett og slett ikke har tid i år. Halloween faller jo tross alt på en ukedag denne gangen, og da kan man jo gjøre ekstra stas på dagen på en annen måte. Her får du noen forslag til middagsoppskrifter til halloween.


Gresskarsuppe

Enten du liker halloween eller ikke, så sniker høstmørket seg inn i stuene våre. Da passer det perfekt med denne gresskarsuppen fra @matmedsmak.Saftig kylling med brent aubergine-mousse og karamellisert gresskar

Om du får gjester i løpet av uken som du har lyst til å imponere, så er denne kyllingretten fra @matogglede kanskje noe for deg. Retten kombinerer søtt gresskar og saftig kylling med aubergine som er i sesong.Fant du ikke det du så etter?

Finn flere hundre andre inspirerende oppskrifter og brukere i Kulina. Du kan selvsagt også laste opp dine egne oppskrifter.


Last ned appen nå:


Comments


bottom of page