top of page

Kulina. Hvorfor er det så viktig?

Oppdatert: 31. okt. 2022


Kulina app


Hvor hører du musikk i dag?

Sannsynligvis besøker du ikke artistenes hjemmeside for å høre deres musikk. Du har sanger og artister samlet på ett sted, slik at du enkelt kan veksle mellom hva du vil høre på og finne ny inspirasjon. Du følger dine favorittartister og samler sikkert favorittsangene dine i spillelister.

Hvorfor er det ikke slik for oppskrifter? Det er det nå! Løsningen heter Kulina. Kulina er er som musikktjenesten du bruker, bare for oppskrifter. Og Kulina er selvfølgelig gratis. Slik det burde være.


Kulina er demokratisk!

I Kulina kan alle laste opp oppskrifter. Det er ingen som har eksklusiv rett til å legge ut oppskrifter. Kulina er folkets mat-app. Folket produserer innholdet og alle er inkludert. Tenk deg alle de fantastiske oppskriftene samlet på ett sted! Du kan følge dine favorittbrukere, oppdage nye oppskrifter og lagre favorittoppskriftene dine i egne kokebøker.


Kulina lanseres 25. mai. - Hvorfor er det så viktig? Det er viktig fordi Kulina demokratiserer oppskriftsmarkedet med en app som gjør det mulig for alle å delta. Bak Kulina står brødrene Henrik og Martin. Vi har brukt to år på å utvikle Kulina. Vi håper du vil være med å bygge Kulina sammen med oss.


Vi lanserer Kulina 25. mai, men du kan allerede nå forhåndsnedlaste Kulina, slik at appen automatisk blir tilgjengelig på telefonen din 25. mai.


Vennlig hilsen Henrik og MartinLast ned på App Store
Last ned på Google Play

Comments


bottom of page